Restauranter

PS:Restaurant

På hotellet finner du en spennende restaurant hvor vi fokuserer på det norske kjøkkenet. Vi ønsker alltid å servere hjemmelaget mat som er laget fra bunnen av. Kjøkkenet stråler av arbeidsglede, entusiasme og ambisjoner! Våre lærlinger og deltakere gjør alt for å gi deg de gode matopplevelsene. Kjøkkensjef Richard Trælnes sørger for opplæring og topp kvalitet på alt som kommer ut fra kjøkkenet. Vi vet å sette service og kvalitet i høysetet, fordi våre gjester er viktigst for oss. Vi ønsker å skape en rolig og behagelig atmosfære, der våre gjester kan nyte smakfulle retter. I det åpne kjøkkenet kan du se at kokkene gjør sitt ytterste for å tilfredsstille dine sanser. PS:hotell er nærmeste nabo til Mathallen Oslo. Det gir oss mye inspirasjon å være plassert i den beste spennende matgata i Oslo.

Hendrix Ibsen kafe @ PS Hotell

Hendrix Ibsen gjenåpnet inne hos PS:hotell den 5. april.  Vårt mål er å slå sammen to kule steder for å skape et enestående prosjekt.

Vi ønsket alltid å introdusere mer mat på Hendrix Ibsen, og kjøkkenet på PS:hotell vil gi oss et mye bedre mattilbud enn vi kunne ha drømt om. Vi er glade for å fortsette vår reise inne i PS:hotell. 

Lunsj

Hver ukedag mellom 11.30 og 13.30 har vi vår lunsjbuffet åpen. Her serverer vi salater, pålegg, brød fra Handwerk og dagens varmrett. Ukesmenyen blir presentert for kommende uke hver fredag på vår facebook-side – og hver ukedag kl 11.30 står det 80 sultne mennesker og nærmest skraper på døren vår og vil inn for å spise lunsj. Siden vi er så heldig å være lokalisert i den hyggeligste delen av hele Oslo – hvor vi har naboer på alle sider som ønsker å være med og bidra – så bruker de vår restaurant som sin kantine for lunsj. Vi forsøker å være tro mot vårt konsept om å servere hjemmelaget norsk kvalitetsmat til alle våre måltider. I tillegg til våre faste lunsjgjester har vi daglig konferansegjester som får sin lunsj hos oss. Her får de sunn og god norsk hjemmelaget mat som gjør at de får energi til å fortsette møtevirksomheten sin. 

Catering

Fordi vi har mange lærlinger hos oss, har vi også tid til å levere mat til dine private selskap og fester. Med litt planlegging, har vi også mulighet til å levere maten sammen med en kokk. Vi benytter alltid anledningen til å spørre deg om vi får bruke fem minutter av din tid til å presentere vårt konsept – vi elsker å fortelle den gode historien til dere! Vår cateringmeny er gradert i tre ulike menyer, etter hvor mye mat dere ønsker. Du vil finne at vår fingermatmeny består av smakfulle, hjemmelagde og norske retter laget fra bunnen av.

Grupper

I vår restaurant kan 60 mennesker sitte og spise samtidig. Her har du mulighet til å legge bryllupsfesten, bursdagen, konfirmasjonen, eller bare en venners venners fest. Kombinert med en hyggelig uteservering hvor vi lager god stemning, så vil dette garantert bli en hyggelig fest! Med en forespørsel til vår restaurant, sender vi deg gjerne forslag på meny og vinpakke. 

Planlegg et arrangement hos oss

Merk: Ikke oppgi person- eller betalingsopplysninger i meldingene du sender.