*|MC:SUBJECT|*

Fortsatt ikke for sent å bestille julebord!

Det er fortsatt ikke for sent å bestille julebord! Vi har vasket gulvet, skrudd på sjarmen, pusset ståltøyet, og smakt oss frem til en julemeny av kjente råvarer med vår egen vri.

Meny

gravet laks «tataki» med dillblekk og aquavitgele
105,-
***
 
kremet västerbottengnocchi med trøffel
130,-
***
 
braissert reinsdyrskank med skogsopp, potet- og sellerirotmos, skorsonerrot
265,-
***
 
pepperkakepavlova
95,-
 
 
4 retter 595,-
3 retter 465,- (uten gnocchi)

 

Drikkepakke med aperitif 4 enheter 399:-
 
Drikkepakke uten aperitif 3 enheter 335:-


Alle menyer er inkludert skikkelig digg kaffe fra Jacu.

Vi tar imot julebord alle dager i uken, og vi har alle rettigheter!

Book bord

PS:hotell ble startet for å gi mennesker utenfor arbeidslivet en plass for å lære et fag – og for å være en del av et inspirerende og inkluderende arbeidsmiljø. Her har vi fokus på å gi gjestene en uforglemmelig opplevelse i dag, mens vi styrker kompetansen og tetter hull i cv’en for fremtiden.

For en ekstra god smak i munnen sammen med pepperkakepavlovaen, kan dere tenke på at ved å legge julebordet til PS:hotell, har dere bidratt til verdifull arbeidstrening på kjøpet. Snakk om julestemning!

Du kommer til dekket bord, nydelig mat med matchende drikke, og en varm velkomst. Vi tar imot selskap på opptil 55 personer, for en trivelig kveld i våre lune lokaler.

Bestill årets julebord for bedriften, vennegjengen, fluefiskeforeningen eller spilloppmakerskvadronen, ved å sende en epost til meeting@pshotell.no

Ønsker dere en annen løsning på serveringen enn årets julemeny, står vi klare til å brette opp ermene for å skreddersy kvelden til deres behov. Kanskje dere vil supplere kveldens taler med historien bak PS:hotell? Vi elsker å dele fortellingen om hvem vi er, og holder gjerne en liten presentasjon for dere!

Book bord