GROW - Restaurant

  • Maren 2 Grow.jpg
  • Maren Bjerkeli.jpg
  • Dukning, detail.jpg
  • Rotfrukt.jpg
  • Blåskjell.jpg
  • Snickerskake.jpg
  • Blomkål.jpg

GROW - Inspired by EAT, Temporarily Closed due to Covid 19

13 desember åpnet vi dørene for vår nye innovative restaurant, lokalisert i kjelleren på ps:hotel, GROW - Inspired by EAT.

Samarbeidet mellom ps:hotel, EAT foundation og Nordic Choice hotels er ikke tilfeldig. Sammen har vi alle forutsetninger for å skape sosial innovasjon, der inkludering, bærekraftige løsninger, og sunne smaksopplevelser går hånd i hånd.

Dette kombinert med en helt unik atmosfære gjør at vi er overbeviste om at våre gjester vil trives.

På GROW er det plantebasert mat som er helten, og vi ønsker å vise deg hvordan du kan ta i bruk alle mulige grønnsaker, sette sammen helhetlige måltider, og skape helt fantastiske smaker.

Kjøtt og fisk er og på menyen for den som ønsker det, i kreative variasjoner.

Vi ønsker å ta i bruk hele råvaren.

I tillegg har vi som mål å redusere matsvinnet, og dette gjør at porsjonene kanskje er mindre enn du er vant til - men det er også prisene. Så er du ekstra sulten, kan du faktisk unne deg to eller kanskje tre retter.

På kjøkkenet har vi kokken Maren Bjerkeli, som har vokst på kjøkkenet på et småbruk i Isfjorden, ikke langt fra Åndalsnes. Maren er en ivrig jeger, fisker og sanker, og skjønte tidlig at det var kokk hun skulle bli.

Hos oss har hun fått muligheten til utvikle helt nye retter, der plantebaserte råvarer er helten i måltidet.

Hos oss er alle like viktige. Her møter mange som har sitt første møte med arbeidslivet på en stund. Her handler det om å bli sett, mestring, og tilbakemelding. Så ditt besøk er viktig for oss i dobbelt forstand - du bidrar til miljøet, og du bidrar til at noen har en ekstra fin dag på jobb. Dette møtet er det som skaper den helt unike atmosfæren.

Velkommen skal dere være, til GROW - Inspired by EAT.

Grupper & Events

I vår restaurant kan 40 mennesker sitte og spise samtidig. Her har du mulighet til å legge bryllupsfesten, bursdagen, konfirmasjonen, eller bare en venners venners fest. Kombinert med en hyggelig uteservering hvor vi lager god stemning, så vil dette garantert bli en hyggelig fest! Med en forespørsel til vår restaurant,  sender vi deg gjerne forslag på meny og vinpakke.