Heim

Restaurant med mening

PS:Restaurant

Restaurant Oslo PS:hotell PS:Restaurant

Restaurant med mening

PS:Restaurant

Restaurant Oslo PS;hotell

Restaurant med mening

PS:Restaurant

PS:hotell Oslo Restaurant

Restaurant med mening

PS:Restaurant

PS;hotell Oslo Restaurant

Restaurant med mening

Åpent kjøkken

PS:hotell Oslo Restaurant

PS:Restaurant

På hotellet finner du en spennende restaurant hvor vi fokuserer på det norske kjøkkenet. Vi ønsker alltid å servere hjemmelaget mat som er laget fra bunnen av. Vi ønsker å utfordre "mors kjøttkaker". Kjøkkenet stråler av arbeidsglede, inkludering og av mennesker som er ambisiøse. Våre lærlinger og deltakere gjør alt for at du skal få de gode matopplevelsene. Kjøkkensjef Richard Trælnes sørger for opplæring og topp kvalitet på alt som kommer ut fra kjøkkenet. Vi vet å sette service og kvalitet i høysetet fordi våre gjester er viktigst for oss.Vi ønsker å skape en rolig og behagelig atmosfære, der våre gjester kan nyte smakfulle retter fra det åpne kjøkkenet, samtidig som de kan se mennesker som gjør sitt ytterste for å tilfredsstille dine sanser. PS:hotell er nærmeste nabo til Mathallen Oslo. Det gir oss mye inspirasjon å være plassert i den beste spennende matgata i Oslo.

Hendrix Ibsen @ PS Hotell

Etter påske blir det spennende ting som skjer på PS:hotell. 5. april skal vi teste ut et nytt konsept i lobbyen på PS:hotell. Hendrix Ibsen, kafèen som ligger vegg i vegg med hotellet, flyttar in hos oss!

Lunsj

Hver ukedag mellom kl 11:30 til kl 13:30 har vi vår lunsjbuffèt åpen. Her serverer vi salater, pålegg, brød fra Handwerk og en dagens varmrett. Ukesmenyen blir presentert for kommende uke hver fredag på vår facebook-side. Og hver ukedag kl 11:30 står det 80 sultne mennesker og nærmest skraper på døren vår og vil inn for å spise lunsj. Siden vi er så heldig å være lokalisert i den hyggeligste delen av hele Oslo, hvor vi har naboer på alle sider som ønsker å være med å bidra, så bruker de vår restaurant som sin kantine for lunsj. Vi forsøker å være tro mot vårt konsept om å servere hjemmelaget norsk kvalitetsmat til alle våre måltider, også til lunsj. I tillegg til våre faste lunsjgjester har vi daglig konferansegjester som får sin lunsj hos oss. Her får de sunn og god norsk hjemmelaget mat som gjør at får energi til å fortsette møtevirksomheten sin. 

Restaurant

A la Carte

Etter at lunsjen er ferdig og buffèten ryddet bort, foretar vi et sceneskifte. Vi dekker bordene med hvite duker og blir en hyggelig nabolagsrestaurant. Vår restaurant holder åpent fra kl 16, og vi har siste bestilling kl 21:30. Vi er en av Oslos største bedrifter for lærlinger som skal ta fagbrev kokk. Her legger de mye av grunnlaget sitt for hvem de skal bli som faglært kokk. Derfor betyr det så mye for oss at våre hotellgjester spiser sin middag hos oss, at våre naboer bruker oss for ukens husmann, at bedrifter legger firmamiddagen sin hos oss og at du  velger å booke et bord hos oss. Det er det som utgjør forskjellen for et godt lærlingløp eller ikke. 

Catering

Fordi vi har mange lærlinger hos oss, har vi også tid til å levere mat til dine private selskap og fester. Med litt planlegging har vi også mulighet å levere maten sammen med en kokk. Vi benytter alltid anledningen til å spør deg om vi får bruke 5 minutter av tiden til å presentere vårt konsept. Vi liker å fortelle den gode historien til dere. Vår cateringmeny er gradert i tre ulike menyer, litt etter hvor mye mat dere ønsker. Du vil finne at vår fingermatmeny består av smakfulle, hjemmelagde, norske retter laget fra bunnen av. 

Selskap

I vår restaurant er det plass til 60 mennesker som kan sitte ned samtidig. Her har du mulighet å legge bryllupsfesten, åremålsdagen, konfirmasjonen eller bare en venners venners fest. Kombinert med en hyggelig uteservering hvor vi spiller musikk og lager god stemning, så vil dette garantert bli en hyggelig fest. På forespørsel til vår restaurant sender vi deg menyforslag, og om du ønsker at vi setter viner til, så får du forslag på det også. 

Restaurant Møterom

 

 

 

 

  Book et bord

Menyer

A la carte
Catering / Fingermat

 

Åpningstider

Lunsj:

Man-Fre: 12:00-13:30
Lørd-Søn: Stengt

A la carte:

Man-Lørd: 16:00-21:30
Søndag: Stengt

Kontakt

Vulkan 22 0175 Oslo
Tlf: 23156500
E-post: [email protected]

Nyhetsbrev


You are now subscribed