Heim

Det lille hotellet med det store hjertet

sentralt plassert på Grünerløkka

Informasjon om PS:Hotell

Det lille hotellet med det store hjertet

Vulkanområdet

PS:hotell Hotell Oslo

Det lille hotellet med det store hjertet

Akerselva

PS:hotell Hotell Oslo

Det lille hotellet med det store hjertet

Akerselva

PS:hotell Hotell Oslo

Det lille hotellet med det store hjertet

Oslo

PS:hotell Hotell Oslo

Det lille hotellet med det store hjertet

Oslofjorden

Oslo Oslofjorden Hotell PS:hotell

Hyggelig resepsjonsområde

med liten kaffebar

Hotell Hotel Oslo

PS:hotell Hotell Oslo

Om PS:hotell

Med våre 31 hotellrom er PS:hotell Oslos minste hotell, og ligger sentralt på Grünerløkka. Denne bydelen er en av Oslos mest levende bydeler, mye på grunn av menneskene som bor og virker her. Vårt hotell ligger like ved Akerselva og har Mathallen som nærmeste nabo. Langs Akerselva finner vi flotte grøntområder, parker og turstier. På samme måte som Grünerløkka lar seg forme av menneskene som bor der, har vi et hotell som er formet og farget av menneskene som jobber her. Alle våre ansatte er mennesker som er på tiltak gjennom NAV. Vi driver med arbeidstrening på fire arenaer; resepsjon, restaurant, kjøkken og housekeeping. PS:hotell er dermed stedet du må besøke hvis du er i Oslo. Hotellet fungerer som et verktøy for mennesker som trenger veiledning, kunnskap og erfaring på veien til fast arbeid i et inkluderende arbeidsliv. Mange av oss får her en unik mulighet til å komme tilbake til eller inn i arbeidslivet for første gang. PS:hotell er en moderne og tidsriktig læringsarena som er full av gode historier om folk som har gjort en god jobb. Som lønn for egen innsats får de ta del i ordinært arbeidsliv. Vi er et hotell hvor det virkelig betyr noe for andre at du kommer til oss som gjest. PS:hotell er en av flere arenaer som ITAS amb eier og driver. Vi kan til enhver tid ha 40 mennesker på arbeidstrening hos oss, og vårt mål for hver og en er å hjelpe dem et skritt nærmere fast jobb. Det er en grunn til at selskapet som driver hotellet heter ITAS, det står for Inkludering, Toleranse, Ansvar og Samhold. Vi har to konferanserom på hotellet. Kombinert med 31 hotellrom vil dette være den ideelle muligheten å leie et helt hotell midt i Oslo sentrum og avholde møtevirksomhet. Møterommet "Akerselva" har plass til opptil 50 personer i klasserom, og på Lille Møterommet er det plass til 10 personer rundt styrebordet.   

  • Informasjon

PS:hotell Hotell Oslo

Om Vulkanområdet

Med PS:hotell som base har man kort avstand til mange av Oslo sine perler! Vakre Akerselva smyger seg forbi, og det er gåavstand til urbane Grünerløkka. Med god tilgang på kollektivtransport er alt man kan ønske seg av byens tilbud lett tilgjengelig! Like ved siden av Vulkan finner du Brenneriveien, dette historiske området bugner nå av opplevelser av ulike sjangre. Dette er en kulturell bydel som byr på kunst, gatekunst og konserter. Her finner du konsert- og kulturscener som BLÅ og Ingensteds, gallerier og kunstarenaer som Strykejernet Kunstskole, KEM (Kunstnernes Eget Materialutsalg) og Galleri Brenneriet. Sjekk ut denne artikkelen om Akerselva fra New York Times. Historien fra Vulkan er sterkt knyttet til plasseringen ved Akerselva, og er også historien om Oslo. Teksten her er hentet fra nettsiden om Vulkan: "Her har det foregått produksjon siden middelalderen, og her ligger sølvgruven fra vikingkongen Harald Hardrådes tid, som han grunnla Oslo i 1050. Gruven i Akersberget er landets eldste, og ble drevet frem til 1610. Samtidig var det mølledrift ved Nedre Foss, det nederste fallet i Akerselva. I området har det senere vært sementfabrikk, teglverk, finérsag og stolfabrikk, samt Oslos første allment tilgjengelige dusjbad. I 1873 overtok Vulkan Jernstøberi området, bedriften som hadde tatt sitt navn fra den romerske guden Vulcan/Vulcanus – ildens, smias, og håndverkets gud og en av Olympens ”hovedguder”. Bygningene på området som er fra støperitiden, er alle reist i årene etter 1900. Støperiet spesialiserte seg på stålbruer til jernbane og vei, men er også kjent for kuppelen på gamle Colosseum kino. Det ble også bygget båter, komfyrer og annet i stål. Perioden fra ca. 1960 til 1996 utgjør en mellomfase for Vulkan-området, og da Akerselva Miljøpark ble vedtatt opprettet i 1985, hadde området vært benyttet til lager og lokaler for håndverksbedrifter siden 1960-tallet. På slutten av 90-tallet ble de verneverdige industrihallene foreslått integrert i Statsbyggs storstilte samlokaliseringsprosjekt for Riksteater, -konsert og -utstilling. Etter at denne prosessen ble gitt opp, ble eiendommen lagt ut for salg. Eiendomsutviklerne Aspelin Ramm og Anthon B Nilsen kjøpte Vulkanområdet og startet utviklingen av det som skulle bli et nytt og pulserende område midt i Oslo.Vulkan er et fullskala eksempel på bærekraftig byutvikling, basert på deling av arealer og ressurser som energi i et tett og multifunksjonelt område."

  • Informasjon

PS:hotell Hotell Oslo

Hva skjer i Oslo

PS:hotell ligger sentralt i et av de mest spennende og kulturelle områdene i Oslo, Grünerløkka. Det er dermed fint å kombinere et opphold hos oss med å besøke det flotte nærområdet vårt med blant annet Mathallen, Blå, Dansens Hus og Nedre Foss Gård som våre nærmeste naboer. Hva med å gå en tur langs Akerselva, som strekker seg 8.2 km fra Maridalensvannet og helt ned til Vaterland i Oslo Sentrum? PS:hotell, som ligger på Vulkan, ligger et steinkast fra Akerselva. Hvis du følger den åtte kilometer lange stien hele veien, passerer du både industrihistorie, fossekraft, bade- og rekreasjonsområder, fiskeplasser, skogsområder og dyre- og planteliv. Den mest spektaktulære fossen ligger ved Hønse-Lovisas lille, røde stue ved Beierbrua. Et opphold hos oss kan også kombineres med å besøke Grünerløkka og se shoppingmulighetene, spesielt i Markveien. Det er også mulig å holde seg oppdatert på hva som skjer i Oslo ved å sjekket ut Visit Oslo. Mer spesifikk informasjon om hva som skjer på Vulkanområdet, finner du her.

  • Informasjon

Nyhetsbrev


You are now subscribed