Menyen bærer preg av sesongens smaker

The menu is inspired by seasonal flavors

På hotellet finner du en spennende á la carte restaurant. Kjøkkenet stråler av arbeidsglede og inkludering. Våre lærlinger og deltakere gjør alt for at du som gjest skal føle deg velkommen. Kjøkkensjef Richard Trælnes sørger for opplæring og topp kvalitet. Vi vet å sette service og kvalitet i høysetet fordi du som gjest er viktig for oss.

Vi ønsker å skape en rolig og behagelig atmosfære, der gjestene kan nyte smakfulle retter fra det åpne kjøkkenet og få øye på mennesker som gjør sitt ytterste for å tilfredsstille dine sanser.

PS:hotell er nærmeste nabo til Mathallen Oslo. Det gir oss inspirasjon og frihet til å utdype vårt råvare aspekt og skape smakfulle og spennende retter både til lunsj og middag.

Book et bord: Tlf: +47 23 15 65 00 – Mail: frontdesk@pshotell.no

At the hotel you will find an exciting à la carte restaurant. Our kitchen mirrors joy for work and inclusion. Our trainees and participants try their best to make our guests feel welcome. Our Chef Richard Trælnes ensures learning and top quality. We know how to make service and quality a priority because you our guest are important for us.

We wish to create a smooth and pleasant atmosphere, where our guests can enjoy delicious courses from the open kitchen and watch people trying their best with in order to satisfy your senses.

PS: hotell is the closest neighbour of Oslo’s Foodhall. This is a source of inspiration and freedom for improving our raw materials’ look, taste and creativity both for lunch and dinner.

Reserve a table: Phone: +47 23 15 65 00 - email: frontdesk@pshotell.no